Bekijk hieronder welke evenementen en activiteiten er gepland staan voor Fanfarecorps Erica in Austerlitz. We hopen u te mogen ontmoeten bij één van onze optredens of concerten.

Zondag 18 september 2022, 12:00 - 18:00

HEIKNEUTER BLAASFESTIVAL

Voor de 30e keer wordt het Blaasfestival gehouden op het Dorpsplein. Met afwisselend muziek van Dweilbands, Egerländer kapellen en Big Bands.
Er is een rommelmarkt, met o.a.  kleding en speelgoed,
Het dorpshuis verzorgt de drankjes en ook zijn er broodjes etc. te koop.
Altijd een gezellige dag!

Zaterdag 12 november 2022, 20:00 - 23:00

Brel & Brass

Fanfarecorps Erica brengt in samenwerking met zangeres Micheline Van Hautem en speciale gast Jos Jansen op trombone een ode aan Jacques Brel. De mooiste liederen van Jacques Brel in een koperen jasje met fanfarecorps Erica.

Brel & Brass is het nieuwste en tot nog toe meest prestigieuze project van Micheline Van Hautem. Een gouden formule waarbij de muziek van Jacques Brel wordt gecombineerd met het warme, maar vaak ook spetterende koper van een fanfareorkest.
Er zijn nogal wat artiesten die nummers van Jacques Brel brengen, maar Micheline's Brel & Brass heeft een wel heel bijzondere aanpak. Voor dit unieke project liet Micheline nieuwe arrangementen maken voor blaasinstrumenten en percussie, door de veelgeprezen componisten Peter Habraken, Jan Nellestijn en Guus Janssen.
Elk Brel & Brass concert treedt Micheline op met een ander lokaal harmonieorkest, fanfare of brassband. In Nederland is top bastrombonist Jos Jansen steeds Micheline’s speciale gast.
Brel & Brass is een buitengewone samenwerking waarbij het orkest de kans krijgt voor een groot publiek op te treden. Micheline van haar kant toont dat zij Brel kan interpreteren zoals nooit eerder gedaan.
Grote klasse!