De zaal blijft weer leeg.

We waren net weer met veel enthousiasme begonnen  maar helaas. Iedereen heeft wel naar de persconferentie van afgelopen dinsdag gekeken of inmiddels gehoord wat de nieuwe maatregelen zijn. Van de KNMO hebben we vernomen dat we wel mogen blijven repeteren met maximaal 30 personen als de locatie dat toestaat, maar dat ze ook verwachten dat de verenigingen hun eigen verantwoordelijkheden nemen.
Het bestuur heeft overleg gehad en hoe jammer ook, het lijkt ons toch het beste om even niet bij elkaar te komen en het advies van de overheid op te volgen: blijf zoveel mogelijk thuis en vermijd plekken waar het druk is. We willen allemaal dat corona snel verdwijnt zodat de wereld weer ‘normaal’ wordt. Dat kunnen we alleen voor elkaar krijgen als we toch weer zoveel mogelijk in Lock down gaan. We hopen natuurlijk dat dit maar voor een week of 2 tot 4 is. Als we het weer verantwoord vinden om wel weer te gaan repeteren dan pakken we natuurlijk snel de draad weer op.

Blijf allemaal gezond!