Muziek en emoties

Ook Erica mag niet meer repeteren.... en wat missen we dat allemaal.
We missen het samenzijn, het plezier, de gezelligheid maar bovenal het muziek maken met elkaar! We kunnen thuis spelen, dat geeft een moment van ontspanning. Maar tegelijkertijd is er het besef dat we zeker nog 1 tot 2 maanden niet samen kunnen repeteren en dat is best moeilijk.
Het belangrijkste is dat we hier allemaal gezond en wel door heen komen.
Wat zullen we dan weer genieten van alle dingen die weer mogen!
Intussen is er heel veel mooie muziek waar we naar kunnen luisteren.
Dat is voor ieder van ons verschillend. In een app delen we leuke dingen met elkaar, filmpjes, muziek etc. Zo blijven we verbonden met elkaar.
Wij hopen dat we snel weer muziek kunnen maken, voor onszelf en voor u!

Muziek raakt ons, muziek verbindt, ontroert, troost en maakt blij!