Rabo ClubSupport
Met Rabo ClubSupport steunt de Rabobank clubs en verenigingen uit de regio. En wij doen dit jaar ook mee! Zo maken we kans op een mooi bedrag waarmee we o.a.  kunnen investeren in de jeugd, want daarin zit onze toekomst. We willen ook een gedeelte van de opbrengst investeren in een nieuwe tenorsaxofoon.
Jouw stem is geld waard. Zorg daarom dat je lid bent van Rabobank. Stemmen kan van 5 tot 25 oktober 2020.
Om het bereik verder te vergroten zijn we dit jaar met Sportvereniging Austerlitz en Gemengd Koor Cantiamo uit Austerlitz een samenwerking aangegaan. Denk je ook aan hen tijdens het verdelen van je stemmen?
Inmiddels heeft de Rabobank de stemcodes voor de Rabo Clubsupport naar haar leden verzonden. We horen dat sommige mensen de stemcode niet hebben ontvangen. Om deze alsnog te krijgen kunt u een mail sturen naar: communicatie.rh@rabobank.nl
Kijk voor aanvullende informatie en de voorwaarden op
Klanten die een internetbankierovereenkomst hebben, ontvangen dit jaar geen mail of brief met stemcode. U kunt direct uw stem uitbrengen via de Rabo App of internetbankieren. Via ‘Zelf regelen’ – ‘Lidmaatschap’ – ‘Rabo ClubSupport’ kunt u uw stemmen uitbrengen.

Kijk voor aanvullende informatie en de voorwaarden op