Fanfarecorps Erica

 
 
 

Welkom bij Fanfarecorps Erica

Welkom op de website van Fanfarecorps Erica uit Austerlitz. Opgericht op 13 november 1906. Een florerende, gezellige vereniging waarbij goed muziek maken en veel plezier hebben hoog in het vaandel staat. Al sinds 1998 staat Erica onder leiding van dirigent Bert Willemsen uit Haarlem. Een gedreven en muzikaal leider en verdienstelijk arrangeur. Mocht u na het lezen van dit alles zin hebben om bij Erica muziek te komen maken bent u uiteraard van harte welkom. Wij repeteren elke donderdagavond van 19.30 tot 22.00 uur in het Dorpshuis in Austerlitz.

 

Nieuws van Erica

Voorjaarsconcert

TRIP DOWN MEMORY LANE  VOORJAARSCONCERT

Wat een fijn concert was dat! Voor een volle zaal een mooi en gezellig concert gegeven.

Onze dirigent Bert Willemsen viert dit jaar zijn 25 jarig Erica jubileum. We speelden een aantal nummers van het eerste concert dat Bert bij ons dirigeerde. Ook nieuwe nummers zoals the Best of Ed Sheeran stonden op het programma. Een gevarieerd programma voor de pauze en na de pauze speelden we een non-stop show programma!

Tijdens het concert werden drie jubilarissen gehuldigd.
Cora van der Sluis voor 25 jaar muzikant, waarvan ruim 10 jaar bij Erica. Marion van Amersfoort en Marina van Essen zijn 40 jaar lid van Erica. Zij werden onderscheiden met een speldje van de KNMO, een oorkonde en mooie bloemen!Terug naar overzicht
 

Agenda

Zaterdag 11 november
Najaarsconcert

********************************************