MUZIEKLESSEN

Per 1 september 2023 bieden wij muzieklessen aan in Austerlitz.
Zie onze pagina
muzieklessen

Zondag 26 mei 2024
Crowdfunding Wensambulance
Inzamelingsactie voor de Wensambulance Utrecht, in samenwerking met de Hoeksteen en dorpsgenoten.
Vanaf 12.30 uur tot 13.30 uur geven wij een concert om deze mooie actie extra feestelijk te maken en zo veel mogelijk publiek te trekken zodat er veel geld opgehaald wordt!

Donderdag 4 juli 2024.
Wij hopen op een mooie zomeravond, dan gaan we weer gezellige muziek laten horen vanuit de Muziektent.

Voorjaarsconcert 13 april 2024
Erica plays Classic Rock

Wat een heerlijke avond was het! Goed gevulde zaal, prima gespeeld.
Het programma werd onderbroken voor de huldigingen van Hanneke Phielix 40 jaar lid, Fons Cornelissen 60 jaar muzikant, waarvan 8 jaar bij Erica, Rinus van Essen en Karel de Blom beide 70 jaar lid van Erica. Zij werden toegesproken door burgemeester Joyce Langenacker. Ook is Rinus benoemd tot erelid van Fanfarecorps Erica voor al zijn verdiensten.

4 leerlingen hebben voor het eerst met ons meegespeeld. Goed gedaan en erg leuk. We kijken terug op een zeer geslaagd concert.

Najaarsconcert 11 november 2023

Wat was het een prachtige avond vol muzikale hoogtepunten! Onze eregasten, Burgemeester Koos Janssen en zijn vrouw Karin Stadhouders, hebben genoten! Het programma was samengesteld op basis van de muzikale voorkeuren van de burgemeester. Solist trompettist
Olaf Schipper, speelde geweldig mooi! Het nummer Green Hornet Theme uit de film Kill Bill ging razendsnel. Ook de andere nummers met Olaf op cornet of bugel waren super mooi! We hebben Koos benoemd tot buitengewoon lid van de fanfare. Zo blijft hij verbonden met ons. Wij kijken terug op een bijzonder mooi concert!

Voor oudere berichten kijk op archief

Zondag 26 mei 2024
Concert bij de Hoeksteen Crowdfunding Wensambulance