We zijn weer begonnen met de repetities.

We kunnen weer repeteren. Na een half jaar mogen en kunnen we weer op donderdagavond met elkaar muziek maken. Het Dorpshuis is na een ingrijpende verbouwing weer open. Het is heel mooi geworden! Dankzij de welwillende medewerking van de badminton groep, waar wij heel dankbaar voor zijn,  mogen we in de grote zaal. Helaas nu nog met max 30 muzikanten.  We hopen dat er geen nieuwe strengere maatregelen komen en we weer met veel plezier kunnen blijven repeteren.