zomerstop

ZOMERSTOP.... Die heeft nu lang genoeg geduurd, we willen weer beginnen.

Dat het zomer is, dat is duidelijk. De éne warme dag na de andere...Een hittegolf is een feit. We verlangen allemaal naar iets koeler weer, zodat we meer kunnen doen en beter kunnen slapen.
Waar we ook allemaal naar verlangen is "terug naar normaal". Wat zou het fijn zijn als we half september weer kunnen gaan repeteren in ons nieuwe Dorpshuis. Gewoon in onze eigen zaal, naast elkaar, zodat we alle partijen goed kunnen horen. Dat zit er nog niet in helaas, die 1,5 meter zullen we nog wel even in stand moeten houden. Daarom zijn we erg blij met de mogelijkheid om onze repetities in de grote (gym)zaal te houden. Laten we hopen dat er niet een 2e golf komt zodat we nog langer moeten wachten met weer muziek maken met elkaar!
We blijven plannen maken, zeker voor volgend jaar. Het Brel & Brass concert, een dubbelconcert met Aurora, een zomeravondconcert... Wij blijven positief en gaan er vanuit dat we dan deze activiteiten weer kunnen doen.

Het 30e Blaasfestival kan natuurlijk ook niet doorgaan. Ook dat staat zeker weer gepland voor volgend jaar! Dan gaan we er een mooi feest van maken. Zoals het er nu naar uit ziet, kunnen we wel weer starten met de muzieklessen op school. We hopen dat we 4 september kunnen beginnen met lessen in groep 5/6 en 7/8. Het resultaat kunt u horen tijdens de officiële opening van het Dorpshuis op 7 november.

Heb je tijdens deze zomermaanden  ontdekt dat er ook een (blaas)muzikant in jou schuilt, dan ben je van harte welkom bij Fanfarecorps Erica. Heb je nog  lessen nodig, ook dat is te regelen. Neem contact op met ons secretariaat of kom eens langs op een repetitieavond. Vanaf donderdag 17 september hopen we weer te beginnen.  Van harte welkom.