Steun Fanfarecorps Erica

Als Fanfarecorps zijn wij afhankelijk van financiële steun van mensen die ons en onze muziek een warm hart toedragen. Er zijn verschillende mogelijkheden om ons Fanfarecorps te steunen. Dit kan bijvoorbeeld door mee te spelen in de Vriendenloterij, op ons te stemmen tijdens de Rabobank Clubactie of door donateur te worden.

 

Vriendenloterij

Als u meespeelt in de Vriendenloterij, kunt u er voor kiezen om een specifiek goed doel te steunen. Dat mag een club of vereniging zijn. En Erica hoopt natuurlijk dat u voor Erica kiest!

U moet dat aangeven op het formulier dat u op de website van de Vriendenloterij vindt.

Er zijn drie keuzemogelijkheden:
ik steun alle doelen van de Vrienden Loterij
ik steun één van de goede doelen
ik steun een club of vereniging naar keuze – deze mogelijkheid moet u aanvinken en dan voor Erica kiezen..

 

Rabo Clubsupport

De leden van de Rabobank mogen een deel van de winst verdelen over verenigingen en stichtingen in het werkgebied. Om daaraan mee te doen, moet u eerst lid worden van de Rabobank.

Alle leden krijgen de gelegenheid te stemmen op organisaties die ze een warm hart toedragen. Het door de bank behaalde resultaat vloeit daardoor gedeeltelijk terug in het verenigingsleven en dat is winst voor iedereen.

Als u lid bent en deelneemt ontvangt u op een door de bank te bepalen moment een stemkaart. Met een unieke code kunt u vervolgens online stemmen op 3 organisaties. Hoe meer stemmen een vereniging krijgt, hoe hoger de bijdrage uit de Rabo Clubkas.